Supplies
- 1 quail egg
- 1 square ham
- Parsley
- 1 pinch of emmental
- Salt
- Pepper
Étapes
- Break the egg into a bowl and mix it, put half in a bowl. Cut the ham into small cubes and add to the preparation.
- Mince the parsley and add it to the preparation, as well as the emmentaler. Add salt and pepper.
- Pour the mixture into a skillet, cook and peel the omelette in a slipper. Serve with a little salad.
- Enjoy!
Supplies
- 1 oeuf de caille
- 1 carré de jambon
- Persil
- 1 pincée d'emmental
- Sel
- Poivre
Étapes
- Casser l'oeuf dans un récipient et le battre, verser la moitié dans un bol. Couper le jambon en petits dés et les ajouter à la préparation.
- Emincer le persil et l'ajouter à la préparation, ainsi que l'emmental. Ajouter le sel et le poivre.
- Verser la préparation dans une poêle, laisser cuire et plier l'omelette en chausson. Servir avec un peu de salade.
- Deguster !